Sobre este blog

A qui passe per ací:

M’agradaria presentar-me sense fer cap presentació formal. I és que no vullguera parlar per mi, sino tant per mi com per tots els valencians que estem farts de l’invasor pancatalaniste que, des d’uns anys arrere, cada vegada se mos fa més difícil poder soportar.

Lo primer, cal entrar en matèria. I lo millor és dir que ací lo que se va a trobar son opinions personals pero també artículs i textes que evidèncien la invasió que estem sofrint per part d’ixos veïns del nort mal avenguts. Encara que, sigam conscients, que l’invasor també està en casa. I es que el govern que en l’actualitat tenim a la Comunitat Valenciana son una colla de pancatalanistes disfresats en roba de camuflaje per a confondre als valencians de be que volen conservar la cultura i la genuïna llengua valenciana.

Lo més importat és que al marge de les meues opinions polítiques personals vaig a intentar (i espere conseguir) que no influixquen per a res en el contingut d’este blog. És hora de fer germanor entre tots els valencians valencianistes i deixar-mos estar de partits polítics i demés.

Res més, i pense que és l’espai més apropiat per a que si veu que el contingut d’este blog pot millorar o canviar d’alguna forma per a be m’ho digau, que totes les idees son més que benvingudes.

Per cert, soc conscient de que WordPress té traducció al català, pero com podreu imaginar millor en castellà, ¿no? 😉

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s